Kattungarna 17 veckor idag!

Detta är vår vackra Aura som fyller 17 veckor idag. Aura myser.Aura i egen hög person :)
Detta är vackra Jodi som är i bustagen.Jodi myser i transportburen.Jodi går omkring med sin vackra teckning och sin mörkröda färg:)
Baby är busig.Baby lyssnar på någonting.Ända gången det egentligen går att ta foton på Baby är när hon vilar eller sover:D

S*KillerCats Kull 4: Tre kattungar (honor) till salu!

Dessa supermysiga kattungar söker kärleksfulla hem att flytta till. De är så underbara att jag helst skulle vilja behålla dem allihop själv, men det går ju inte. De har alla supertemperament även om det är lite skillnad på deras personligheter.

De första tre fotona är på S*KillerCats Aura Antigua som är rödspotted med vitt. Aura är en riktig goding. Hon spinner högt och gosar gärna. Hon kan pipa till ibland för att få uppmärksamhet, hon är otroligt kärvänlig. Till  sin rödmönstrade kropp har Aura vackra blå ögon.

De tre mellersta bilderna är på S*KillerCats Jodi Jamaica som är röd bicolour. Jodi är lugnare än Baby och är hur snäll som helst. En riktig liten ängel som man kan bära och pyssla med hur mycket man vill. Jodi utmärkte sig redan som nyfödd och som väldigt liten kattunge eftersom hon aldrig sa ett knyst när jag lyfte ut henne ur bolådan. Jodi gosar gärna och spinner högt. Jodi har en väldigt mörk röd färg och är dessutom solid. Hennes vackra blå ögon gör sig fint till den mörkröda färgen.

De tre sista fotona är på S*KillerCats Baby Barbuda som är creme med vitt. Baby är väldigt framåt, nyfiken och vill vara med överallt. Hon kommer gärna och lägger sig i knät helt spontant och gosar. Hon spinner högt när andan faller på. Baby har en ljus färg som kallas creme och den fina cremefärgen bryts på vissa ställen av med vitt.

S*KillerCats






S*KillerCats blogg är här!

I dag har jag beslutat mig för att starta en blogg eftersom det inte längre är möjligt att lägga in nya bilder på hemsidan. Jag hoppas det ska fyngera bättre här så vi kan visa många nya foton på våra vackra katter och kattungar!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0