Avelshane!



SE*Schmusekatt George, BRI c
Född: 2009-12-10
HCM-, PKD- & FIV/FeLV-neg.
Blodgrupp: B

Far: Björnligans Super Jo-Jo, BRI a
Mor: S*Kickelimickens Nova, BRI a

George är en stor och grov kille med supertemperament.
Han lånas ut sparsamt, till passande och friska honor.
George är bärare av tabbygenen & långhårsgenen.

Stamtavla




Fler bilder på George och hans avkommor finns i tidigare inlägg på bloggen.
Besök också vår hemsida: S*KillerCats

Vid intresse av att låna George kontakta S*KillerCats:
killercats(at)passagen.se
0736-590937

Vi har fått hälsningar! :)

S*KillerCats Turning Torso, numer kallas Chip, hälsar att han stormtrivs hos matte Elin och husse Rickard i Vällingby. Förutom att mysa och gosa tar Chip också promenader i sele eller hälsar på sina Ragdollkompisar. På bilden nedan syns det att han mår som en prins :)


Foto: Elin Gidlund / Rickard Gunnvald

S*KillerCats 30 St Mary Axe, numer kallas Elsa, hälsar att hon trivs i sitt nya hem i Tranemo. Elsa är en riktig sällskapsdam som vill vara med överallt och gärna ligga i knät och gosa med sina familjemedlemmar.

Foto: Anna-Marie Larsson

Tack till nya ägarna för fina bilder, det är så roligt att få! :)

Idag har George scannat hjärta och njurar!

Vår goa kille SE*Schmusekatt George har varit i Mariestad idag och scannat sitt hjärta och sina njurar. Allt såg mycket fint ut och både hjärta och njurar är i toppform :) George fick också beröm av veterinären för att han var så lugn och stilla under undersökningen, han berömdes för sitt underbara temperament.

George finns nu tillgänglig för utlåning om det är någon passande och frisk flicka som skulle vilja träffa honom. Vore kul om den här goa killen kunde få någon kull till. George är en mycket lugn och kelig kille som spinner och kurrar hela tiden. Han är strilfri än så länge. George är pappa till fem kattungar (1 kull) sedan tidigare och bilder på dem finns längre ner i bloggen. Mer info. om George finns på hemsidan: S*KillerCats


RSS 2.0